Dottorato all'italiana - doktorat na talijanski način - Trška, Tanja (2008)
U članku je prikazan program i sustav studija na doktorskom studiju povijesti umjetnosti (i šire, humanistike) u Italiji, u usporedbi s doktorskim studijem na Filozofskom fakultetu u Zagrebu.
HRV