Sustavno arheološko istraživanje lokaliteta Viničica kod Josipdola - Olujić, Boris (Array, 2007)
U tekstu je prikazan početak sustavnih arheoloških istraživanja lokaliteta Viničica. U ovom se izvješću donosi pregled do sada obavljenih istraživanja i ostvarenih rezultata.