O pokretanju jednoga manje poznata časopisa za pravilnost i čistoću hrvatskoga jezika god. 1925 - Samardžija, Marko, lingvist (Array, 2007)
U članku je prikazan časopis "Piši i čitaj hrvatski, kako treba" (1925).