Stalni postav Muzeja suvremene umjetnosti - Maković, Zvonko (2007)
Tekst donosi projekt stalnog postava budućeg Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu utemeljen na zbirci Muzeja. Razmatraju se optimalne mogućnosti s aspekta organizacije arhitektonskog prostora. Težište je postavljeno na fragmentarnom prikazu građe složenom kroz relatino zaokružene narativne i poetički uvjetovane cjeline.
Projekt MZOS
HRV