Čovjek kao tvorac odnosa - Burger, Hotimir (Array, 2007)
U radu se pokazuje kontekst u kojem su o problemu odnosa pisali Kierkegaard, Marx, Plessner i Cassirer i kakve horizonte ta tema otvara filozofskoj antropologiji.