Inscriptiones latinae Croatorum: Delnički natpis - Kovačić, Vinko (Array, 2007)
U seriji radova Inscriptiones latinae Croatorum u ovom časopisu obrađuju se latinski natpisi postantičkog vremena na hrvatskim prostorima. U članku je transkripcijom, prijevodom, komentarom i realijama predstavljen natpis na župnoj crkvi sv. Ivana Krstitelja u Delnicama.