Repeticija i reduplikacija u hrvatskome - Marković, Ivan (2007)
Repeticija i reduplikacija u jeziku jesu dvije vrste ponavljanja istovjetnoga jezičnog materijala. U hrvatskome nisu sustavno istražene. U radu se prepoznaje dvanaestak repetitivnih konstrukcija.
Projekt MZOS
HRV