Gradnja đakovačke katedrale - Damjanović, Dragan (Array, 2005)
Članak donosi pregled osnovnih pitanja pri izboru stila za gradnju đakovačke katedrale, te postavlja ovu građevinu u srednjoeuropski kontekst.