Pribilješke o tranzicijama suvremene hrvatske književne kritike - Rafolt, Leo (Array, 2007)
U radu se donosi pregled osnovnih tendencija u suvremenoj hrvatskoj književnoj kritici, posebice u zadnjih dvadesetak godina. Posebna se pozornost posvećuje različitim tendencijama i obrascima u oblikovanju kritičkoga diskurza, od novinsko-svakodnevnog do pseudoznanstvenog i kritičko-teorijskog.