Ponovo o lasinjskoj bočici iz Vrlovke - Težak-Gregl, Tihomila (2007)
Bogato ukrašena keramička bočica lasinjske kulture potiče autoricu na neka razmatranja o lasinjskoj kulturi i njezinu odnosu s retz-gajarskom kulturom.
Projekt MZOS
HRV-ENG