Lokalitet: Debela šuma - Filipec, Krešimir; Šiša-Vivek, Marija (2007)
U radu se govori o rezultatima zaštitnih arheoloških istraživanja na lokalitetu Debela šuma na trasi Autoceste Beli Manastir – Osijek – Svilaj.
Projekt MZOS
HRV