Lokalitet: Debela šuma - Filipec, Krešimir (Array, 2007)
U radu se govori o rezultatima zaštitnih arheoloških istraživanja na lokalitetu Debela šuma na trasi Autoceste Beli Manastir – Osijek – Svilaj.