Bapska-Gradac, zaštitno iskopavanje - Burić, Marcel (Array, 2007)
U članku se donose osnovni podaci o višeslojnom arheološkom lokalitetu u Bapskoj na položaju Gradac te rezultati postignuti prvom kampanjom arheoloških istraživanja tijekom 2006. i 2007. godine.