Lokalitet: Lobor - Majka Božja Gorska - Filipec, Krešimir (2006)
U članku se govori o radovima na konzervaciji i prezentaciji starokršćanske krstionice i dijelova predromaničke i romaničke crkve.
Projekt MZOS
HRV