Nanovno posredovanje riječima stranoga podrijetla - Jelaska, Zrinka (2008)
U radu se govori o jezičnim promjenama u značenju riječi, posebno međunarodnicama koje zahvaćaju drugačije promjene u svakome pojedinome jeziku.
Projekt MZOS
HRV