Gorska Hrvatska. Povijesne danosti goranske i ličke regije - Holjevac, Željko (Array, 2008)
Autor ukratko predstavlja povijesnu osnovu dviju regija Gorske Hrvatske, a to su Gorski kotar i Lika, od najstarijih vremena do naših dana.