Izložba plakata, fotografija i publikacija Centra za ženske studije - Rubić, Tihana (2005)
U povodu proslave obilježavanja desetogodišnjice rada Centra za ženske studije u Zagrebu, 13. veljače 2005. godine, priređena je izložba plakata, fotografija i publikacija Centra u glavnom holu Zagrebačkog kazališta lutaka. Izložbom se nastojao istaknuti kontinuitet predavačko-obrazovne i aktivističke djelatnosti Centra, i to fotografijama kojima su zabilježeni susreti u sklopu obrazovnog programa, radionica i skupova, te izložbom knjiga i publikacija Centra. Upravo se tijekom godina tim dvjema ključnim aktivnostima centra kod polaznica poticao kreativni impuls za vlastita i raznovrsna spoznavanja vrijednosti ženske prošlosti, znanja, udruživanja i aktivizma, kao i teorijskog promišljanja raznovrsnosti i dalekosežnosti feminističkih paradigmi kao temelja za promjenu.
HRV