Šezdeset godina "Historijskoga zbornika" - Agičić, Damir (Array, 2008)
U radu je dan temeljni uvid u šezdesetgodišnje djelovanje časopisa "Historijski zbornik". Članak je uvod u bibliografiju časopisa 1948-2007.