Velika pećina u Kličevici - Karavanić, Ivor (Array, 2007)
Tijekom 2006. provedena su probna arheološka istraživanja Velike pećine u Kličevici. Ustanovljena je plitka stratigrafija s musterijenskom materijalnom kulturom. Velika pećina je prvo špiljsko paleolitičko nalazište na području sjeverne Dalmacije s utvrđenom stratigrafijom.