Pećina Zemunica - Šošić, Rajna; Karavanić, Ivor (2006)
Tijekom 2005. obavljena su zaštitna arheološka istraživanja lokaliteta pećina Zemunica na dionici Jadranske autoceste Dugopolje-Bisko. Istraživanjima su utvrđeni kulturni slojevi koji pripadaju ranom brončanom dobu, neolitiku, mezolitiku te kasnom gornjem paleolitiku.
Projekt MZOS
HRV