Gardun (Tilurium) - Sanader, Mirjana; Tončinić, Domagoj; Demicheli, Dino Miloglav, Ina (2007)
U radu su predstavljeni rezultati arheoloških istraživanja na području rimskog legijskog logora Tilurija u 2006. godini.
Projekt MZOS
HRV