Association por l'Antiquité tardive. 5. međunarodni kolokvij - Jurković, Miljenko (Array, 1993)
Rad je prikaz kolokvija i godišnje skupštine održanih u Barceloni od 4. do 7. lipnja 1993. godine. Ukratko se prikazuje 21 priopćenje sa skupa.