"Liturgijske instalacije od kasne antike do gotike". V. međunarodni kolokvij, Motovun, 28.-31. svibnja 1998. - Jurković, Miljenko (1998)
Najava V. međunarodnog kolokvija MIC-a za kasnu antiku i srednji vijek.
HRV