Banjače - Ivana Ožanić Roguljić (Array, 2005)
U radu se donosi izvještaj zaštitnih istraživanja na lokalitetu Banjače. Nađena je suhozidna arhitektura, keramika, novac, alat, kameni uporabni predmeti. Datira se u 5. st.