Rimska nadgrobna stela iz splitskog predjela Pazdigrad - Demicheli, Dino (Array, 2007)
U radu se obrađuje nalaz rimskog nadgrobnog spomenika pronađenog na splitskom predjelu Pazdigrad. Sam natpis pokazuje nekoliko zanimljivih jezičnih detalja za koje se smatra da su potvrda vulgarnog latiniteta u prvom stoljeću.