Sustav nastave i kvaliteta nastave. Obrisi teorije nastave za drugi stupanj i njezina empirijska potpora - Palekčić, Marko (Array, 2006)
Prikaz knjige: Neuenschwander, M.: Konturen einer Unterrichtstheorie für die Sekundarstufe und ihre empirische Bewährung ; Bern– Stuttgart-Wien: Haupt, 2005.