Vremenska struktura odgoja (prikaz knjige: Walter Herzog: Zeitgemasse Erziehung Suvremeni odgoj, Velbruck Wissenschaft, 2002.) - Palekčić, Marko (2004)
Prikaz knjige: Walter Herzog: Zeitgemäße Erziehung, Velbruck Wissenschaft, 2002
HRV