Metode poučavanja i učenja. Uvod u probleme metodičke organizacije poučavanja i učenja - Palekčić, Marko (Array, 2001)
Prikaz knjige: Ewald Terhart: Metode poučavanja i učenja : Uvod u probleme metodičke organizacije poučavanja i učenja ; Zagreb, Educa, 2001.