Spremnost na oprost i pomirenje nakon Domovinskog rata u Hrvatskoj - Milas, Goran; Rimac, Ivan; Karajić, Nenad (2007)
Rad se bavi empirijskim istraživanjem oprosta i pomirenja u Hrvatskoj nakon Domovinskog rata.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV