Pomet - Greenblattov Jago? - Čale Feldman, Lada (Array, 2007)
Članak preispituje pertinentnost koncepta samo-oblikovanja što ga je razradio Stephen Greenblatt kada je u pitanju Držićev opus, poglavito lik Pometa, bliskog umnogome oglednom poprištu jedne od Greenblattovih analiza, liku Jaga iz Shakespeareova "Otela".