Arhiv Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju - Kelemen, Petra (Array, 2007)
Članak donosi pregled sadržaja Arhiva Odsjeka za etnologiju i kulturnu antropologiju Filozofskog fakulteta Sveučilišta u Zagrebu, od njegova osnutka do danas. Kvalitetom i opsegom raznovrsne pisane, tonske, vizualne i predmetne građe, Arhiv predstavlja iznimno vrijedan dio kontinuiranih aktivnosti Odsjeka te posjeduje status spomenika kulture nulte kategorije.