Istaknuti pojedinci podrijetlom iz koprivničke Podravine u Mađarskoj do početka 18. stoljeća - Petrić, Hrvoje (2007)
Članak govori o istaknutim pojedincima podrijetlom iz koprivničke Podravine u Mađarskoj do početka 18. stoljeća.
Projekt MZOS
HRV