O JEZIKU I PRAVOPISU: pisanje i izgovor futura - Jelaska, Zrinka (2007)
U radu se objašnjavaju učeničke poteškoće u pisanju, izgovaranju ili i pisanju i čitanju futurskih oblika.
Projekt MZOS
Projekt MZOS
HRV