Gardun (Tilurij) - Sanader, Mirjana; Tončinić, Domagoj; Ožanić, Ivana Miloglav, Ina (2006)
U radu su predstavljeni rezultati arheoloških istraživanja i konzervacije na području rimskog legijskog logora Tilurija u 2005. godini.
Projekt MZOS
HRV