Antejski ciklus Ivana Marovića i 99. Vjesnik za arheologiju i povijest dalmatinsku - Arheološki muzej - Split svome Moru - Tončinić, Domagoj (Array, 2007)
Rad prikazuje izložbu fotografija pod naslovom Antejski ciklus Ivana Marovića i 99. Vjesnik za arheologiju i povijest dalmatinsku koje je Arheološki muzej - Split posvetio svom dugogodišnjem djelatniku Ivanu Maroviću.