Priprava rokopisa pomočjo računalnika - Matešić, Krunoslav (1988)
(Prijevod na slovenski jezik reference ad 298204. Uz članak nema formalnog sažetka. Navedena je napomena: Iz časopisa PRIMIJENJENA PSIHOLOGIJA 9, 1988, YU ISSN 0351-2649. Prevedlka Alenka Dermastia, strokovnmo pregledal Miloš Tavzes.)
Časopis nema ISSN.
SLV