Prikaz druge konferencije o tipologiji tona i intonacije (TIE2), Berlin, Njemačka, od 7. do 9. rujna 2006. - Pletikos Olof, Elenmari (Array, 2006)
Konferencija o tiplogiji tona i intonacija (TIE2) održana je u Berlinu, u Njemačkoj, od 7. do 9. rujna 2006. Na konferenciji je predstavljeno 27 radova o istraživanju tona i intonacije u raznim jezicima. Sudjelovalo je oko 60 znanstvenika s 22 sveučilišta. Prikaz daje pregled tema i novih rezultata istraživanja.