Prikaz 1. slovenske međunarodne fonetske konferencije SloFon 1, Ljubljana, od 20. do 22. travnja 2006. godine - Vlašić, Jelena (Array, 2006)
Na konferenciji je izloženo 38 referata s područja fonetskih znanosti. Zbornik sažetaka nalazi se na web stranici http://slofon.zrc-sazu.si/files/ZBORNIK.pdf