Etnologija bliskoga, Poetika i politika suvremenih terenskih istraživanja - Potkonjak, Sanja (Array, 2006)
Prikaz knjige Etnologija Bliskoga urednika Jasne Čapo Žmegač, Valentine Gulin Zrnić i Gorana Pavela Šanteka.