Bibliografija knjiga o hrvatskome jeziku objavljenih u Republici Hrvatskoj od god. 1990. do god. 1995. - Alerić, Marko (Array, 1996)
U radu su ukratko prikazane sve knjige koje su o hrvatskome jeziku u Republici Hrvatskoj objavljene između 1990. i 1995.