Padežni izazov: hrvatska sklonidba i određivanje padeža - Jelaska, Zrinka (Array, 2006)
U radu se teorijski pristupa usvajanju i učenju padeža, njihovu osvještavanju, te uzrocima teškoće određivanja padeža u hrvatskome.