Povijest u nastavi. Interkulturalizam u nastavi povijest - Roksandić, Drago; Čačić-Kumpes, Jadranka; Marinović, Marijana Koren, Snježana; Čakširan, Vlatko Frol, Gordana; Marković, Mirko Stančić, Nikša; Baranović, Branislava Jokić, Boris; Bagić, Dragan (2004)
Ovaj izbor, "Interkulturalizam u nastavi povijesti", nastao je s ambicijom da nastavnike povijesti orijentira u temeljnoj problematici interkulturnog izvođenja nastave povijesti u Hrvatskoj.
Projekt MZOS
HRV