Povijest u nastavi. Interkulturalizam u nastavi povijest - Roksandić, Drago (Array, 2004)
Ovaj izbor, "Interkulturalizam u nastavi povijesti", nastao je s ambicijom da nastavnike povijesti orijentira u temeljnoj problematici interkulturnog izvođenja nastave povijesti u Hrvatskoj.