Authentication Formulae in Demonological Legends - Rudan Kapec, Evelina (Array, 2006)
U radu se utvrđuju, opisuju, definiraju i klasificiraju formule vjerodostojnosti kao jedna od važnih žanrovskih odrednica predaja, a posebno demonoloških/mitskih predaja.