Tito u Sisku 1969. – analiza posjeta u kontekstu « Hrvatskog proljeća&#187 - Klasić, Hrvoje (Array, 2005)
Članak govori o dvama Titovim posjetima gradu Sisku tijekom 1969., u ozračju Hrvatskog proljeća. Posjeti su potaknuli čitav niz događaja na gradskoj i republičkoj razini, te ukazali na brojne društveno-političke probleme i antagonizme prisutne u Sisku.