Uz otkriće fresaka u sakristiji Male braće - Fisković, Igor (Array, 2005)
Prvo objavljivanje ciklusa fresaka u samostanu Male braće u Dubrovniku i prijedlog za njihovu stilsku valorizaciju i atribuciju.