Rasprava o knjizi "Utopija i inauguralni paradoks" Gordane Bosanac - Bosanac, Gordana (Array, 2006)
U radu su objedinjena četiri manja teksta koja predstavljaju izlaganja o knjizi Gordane Bosanac "Utopija i inauguralni paradoks", održana prigodom njezina predstavljanja (Zagreb, 24. listopada 2005.).