Izložba 'Narodna medicina' u Etnografskom muzeju u Zagrebu i Etnografskom muzeju Istre u Pazinu - Bukovčan, Tanja (Array, 2003)
Rad daje prikaz izložbe 'Narodna medicina' koja je postavljena u dva etnografska muzeja u Hrvatskoj 2001. i 2002. godine i koja ukazuje na promjene u načinu istraživanja tradicijskog medicinskog sustava u Hvatskoj. Rad također ukazuje na smjernice i mogućnosti istraživanja tradicijskih i alternativnih medicinskih sustava u sklopu etnologije i sociokulturne antropologije.