Psihologija učenja i poučavanja matematike - Vlahović-Štetić, Vesna (2003)
U radu su raspravljene neke razlike među spolovima u uratku u matematičkim zadacima, kao i kulturalne razlike. Autorica opisuje razvoj matematičkih predznanja kod djece, te daje preporuke za uspješno poučavanje matematike u školi.
Projekt MZOS
HRV