Interview s Mirjanom Vilke - Mihaljević Djigunović, Jelena (Array, 2004)
U razgovoru se analizira kvaliteta obrazovanja nastavnika stranih jezika u Hrvatskoj, nastave stranih jezika, istraživanja u području glotodidaktike te rano učenje jezika.